Om "hvad skal vi bage?"

Har næsten altid nydt at hygge mig i et køkken og har tit anvendt forskellige madblogs på nettet, som inspiration til nye input. Efter et spændende kursus hos Miele i "hverdagsbrød", fik jeg stor lyst til at eksperimentere/lege endnu mere med bagværk, samt lære at bruge surdej.

Fra min barndom husker jeg mors opskriftebog, hvor opskrifterne løbende blev justeret. Samtidig husker jeg også hvordan den blev indsmurt i både vand og dej, og derfor var klisteret godt til og blev sværere og sværere at læse. Kombineret med mors næsten ulæselig håndskrift (som jeg desværre har arvet), har jeg derfor kastet mig over at bruge denne blog til at samle opskrifter på det som lykkes - og det som ikke lykkes.





Håber bloggen kan være med at give dig (endnu mere) lyst til at prøve at bage både brød og kager. For mig er der ikke meget som slår duften af nybagt bagværk. Så er det faktisk uanset om det er lavet fra bunden, eller "hjemmebragt" via fx Amo's færdigblandinger.

På bloggen vil du finde meget forskellig bagværk - brød, boller, flutes, tærter osv. Forskellige ting, som jeg selv har bagt/lavet - nogle gange med bedre resultat end andre :-)

Samtidig kan der også komme input til fx snack og desserter, som nok ikke betrages som bagværk, men er lidt derhen af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)