fredag den 14. juli 2017

Kage med smag af sommer - blommer, chokolade og kokos

Det var meningen af denne sommerkage skulle have være bagt som muffins, men jeg valgte den nemme løsning og bage den i form




Resultatet blev en lækker kage med både den lidt syrlige smag fra blommerne og smagen fra det mørke chokolade. Hvis du ikke er så vild med kokos, så kan du nemt undlade det.


1/2 bradepande
300 g blommer
150 g groft hakket mørk chokolade
150 g mælk
100 g smør
100 g sukker + 2 spsk
100 g marcipan
100 g mel
100 g havregryn
100 g kokos
3 æg
2 tsk bagepulver
kornene af  en vaniljestang

Vend blommerne, 2 spsk sukker og vaniljekornene sammen og kom det i ovnen imens den varmer op.

Pisk smør, sukker, æg og revet marcipan sammen til en luftig masse, Tilsæt mælk og kokos til æggemassen.

Bland begge typer mel sammen i anden skål og tilsæt det hakket chokolade samt bagepulver. Vend forsigtig melblandingen i æggemassen og fordel dejen i formen.

Bages ved 180 grader i ca 20 minutter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)