fredag den 13. juni 2014

Semi indbage asparges



For et stykke tid siden så jeg en lækker opskrift på bloglovin med asparges hvor der var kommet skinke og derefter snoet pizzadej om.

Med udgangspunkt i opskriften til mine grissinier afprøve vi derfor forsøget i sidste uge, og det blev en super succes. En rigtig lækker snack til salat, eller måske en god ide til en let forret. Du kan godt lave den i god tid og bare lune den på grillen eller i ovnen. En lækker kombination af den stadig saftige asparges samt røget smag af parmaskinen

En halv portion af dejen til grissinierne passer fint til 16 asparges.

Om hver asparges rulles parmaskine eller almindelig skinke (hvad du nu har lyst til). Derefter rulles der er en tynd strimmel dej. Vi afprøvede lidt forskellige breder på strimlerne, men jeg synes den på max 1 cm var bedst.


bages i oven ved 220 grader i 10-15 minutter - hold øje med dem til sidst. Hvis du ikke skal servere dem med det samme, kan du med fordel tage dem ud ca 2 minutter før så de ikke får for meget farve. Den sidste farve kan de få når de lunes senere.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)